Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


woensdag 10 oktober 2018

De unieke duurzame koers van Landal GreenParks

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Een mooi moment om eens in te zoomen op het duurzame karakter van vakantiepark aanbieder  Landal GreenParks. De ambities en inspanningen van Landal op het gebied van duurzaamheid mogen gerust uniek genoemd worden.

Rust, ruimte en natuur zijn de sleutelwoorden die de vakantieparken van Landal Greenparks karakteriseren. Het zijn de voornaamste redenen waarom gasten voor Landal kiezen. Dit is ook waarom  Landal zich sterk verbonden voelt met de omgeving. Deze verbondenheid met de natuur en samenleving heeft bij Landal geresulteerd in een zeer uitgesproken groene koers.

Waarom  Landal duurzaamheid omarmt
De vakantieparken van  Landal hebben zonder uitzondering een prachtige ligging midden in de natuur. Deze setting, of het nu in het bos, aan het water of aan de kust is, speelt samen met de regio een cruciale rol bij de consumentenkeuze. De consument let echter ook meer en meer op duurzaamheid bij het zoeken en boeken van een bungalow in een vakantiepark. Meer mensen zijn bereid om te betalen voor een beter milieu blijkt uit cijfers van het CBS. Het gaat niet alleen meer om het genieten in en van de natuur, maar ook om het behoud hiervan. Landal is zich hiervan terdege bewust en weet dit als geen ander te vertalen naar een concrete duurzaamheidsstrategie.

Door duurzaam en betrokken te ondernemen streeft Landal naar "onvergetelijke vakanties met een positieve impact". De duurzaamheidsambitie van het management wordt ook richting het publiek en de gasten op een hele duidelijke en open manier gecommuniceerd. Geen wollig taalgebruik, maar tastbare voorbeelden ondersteund met achtergronden en cijfers.

Het duurzame beleid van  Landal is gestoeld op drie thema's:
  • Investeren in een gezonde gezonde natuur en versterken van de regio
  • Bijdragen aan het geluk van mensen in en om het bedrijf
  • Landal GreenParks wil in 2030 klimaatneutraal opereren
Bron en hele artikel: Pretwerk 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap