Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 6 maart 2019

Eerste gasten in oktober naar nieuwe Landal Parck Kaatsheuvel

Het gaat hard met de bouw van de recreatiewoningen op Parck Kaatsheuvel. De eerste huizen zitten al onder de kap op het nieuwe Landal vakantieoord vlakbij de Loonse en Drunense duinen. ,,In oktober moet dit gedeelte klaar zijn”, zegt projectleider Sander Kuijs.

Aan de noordkant van de Duinlaan stampt Van de Ven Bouw en Ontwikkeling/VolkerWessels momenteel 41 woningen uit de grond, die op een handvol na verkocht zijn.

Aan de andere kant van de weg komen nog eens 63 huisjes op het terrein van voormalig camping Duinlust. Dat is inmiddels helemaal leeg, begin deze week werd de laatste stacaravan verwijderd.

Pannen op het dak
De nieuwbouw verloopt naar wens, vertelt Kuijs, tijdens een rondleiding over het toekomstige park. De korte winterprik met sneeuw legde het werk onlangs even stil, maar onder de behaaglijke lentezon wordt er weer volop gebouwd.

Op het achterste gedeelte van het complex kunnen de pannen bij wijze van spreken al op het dak. Binnen liggen de leidingen voor de centrale verwarming klaar op de betonnen vloer. De gemetselde huizen hebben gewoon aardgas.

Bron en hele artikel: BNdestem