Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 15 maart 2020

Update Corona: Belgie

België
Vanuit de overheid in België zijn maatregelen genomen tegen verspreiding van het Coronavirus. Dit heeft op dit moment voor 2 parken in België consequenties.

Landal Village L'Eau d'Heure
Op Landal Village L'Eau d'Heure zijn de indoorspeelruimte, het restaurant en de snackbar gesloten tot 3 april. Het naastgelegen zwembad is ook gesloten tot 3 april. De superette is geopend. Het afhalen van maaltijden en maaltijdbezorging is wel mogelijk via de Pizzeria.

Gasten kunnen gratis omboeken naar een andere periode of ander park volgens de speciale Coronavirus omboekingsvoorwaarden. Indien u toch besluit om in een periode te boeken waarin een belangrijke faciliteit als het zwembad gesloten is, zullen we u gepast compenseren. We nemen hiervoor contact met u op per e-mail.

Landal Mooi Zutendaal
Landal Mooi Zutendaal is gesloten in navolging van het besluit van de lokale autoriteiten. Heeft u al een boeking gemaakt voor dit park met aankomst in de periode t/m 3 april 2020 dan wordt uw verblijf geannuleerd. We nemen hierover contact met u op per e-mail.

Gasten kunnen gratis omboeken naar een andere periode of ander park volgens de speciale Coronavirus omboekingsvoorwaarden.