Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 16 maart 2020

Update Corona: Sluiting Vennenbos, Lommerbergen en Hof van Saksen

Landal GreenParks houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Landal GreenParks voorop. Op een aantal Nederlandse parken van Landal GreenParks zullen daarom faciliteiten als onze restaurants en zwembaden gesloten zijn. U bent uiteraard van harte welkom op onze parken. Wij zullen er alles aan doen om u een geslaagde vakantie te laten beleven waarin u nog steeds kunt genieten van de prachtige omgeving.


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks   
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN 



Voor 3 van onze parken hebben we op dit moment helaas moeten besluiten om alle faciliteiten te sluiten: Hof van Saksen, Het Vennenbos en De Lommerbergen.

Hof van Saksen
Op Hof van Saksen hebben wij als gevolg van de maatregelen rondom het Coronavirus helaas al onze faciliteiten moeten sluiten. U kunt uw verblijf gratis omboeken naar een andere periode volgens de speciale Coronavirus omboekingsvoorwaarden We nemen hierover contact met u op per e-mail.

Landal Het Vennenbos en De Lommerbergen
Op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen hebben wij als gevolg van de maatregelen rondom het Coronavirus helaas al onze faciliteiten moeten sluiten. U kunt uw verblijf gratis omboeken naar een andere periode of een ander park volgens de speciale Coronavirus omboekingsvoorwaarden. We nemen hierover contact met u op per e-mail.

Bron: Landal


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks   
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN