Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 13 mei 2020

Luxe resort PUUR Exloo hijst de Landal-vlag (en is nu te boeken)

De verhuur en exploitatie van het luxe resort PUUR Exloo in Drenthe wordt aan Landal GreenParks overgelaten. Daarmee voegt Landal een kwalitatief zeer hoogstaande locatie toe aan het assortiment. Het park wordt niet, zoals Hof van Saksen, als eigen merk in de markt gezet, maar profileert zich als Landal-park.

Landal heeft inmiddels een groeiende groep accommodaties in het topsegment in haar portefeuille. Toch is men niet van plan om daar, op de website, een aparte categorie van te maken, of een eigen label voor te ontwikkelen. Woordvoerder Jeanette ten Kate ligt toe: “We hebben in heel Europa accommodaties van een vergelijkbaar topniveau. Voor onze gasten maken we op de website wel duidelijk dat er op Puur exloo eenzeer hoog comfortniveau geboden wordt. We noemen de zeer luxe parken ook ‘resorts’ i.p.v. ‘vakantieparken’.

Het luxe Landal PUUR Exloo ligt op ca. 15 km afstand van Emmen en is gelegen op de Hondsrug in een fraaie omgeving met prachtige natuur, vlakbij de hunebedden en De Hondsrug Unesco Geopark. Het resort is ontwikkeld door Kontour Vastgoed en gebouwd door Koenen Bouw (beide onderdeel van VolkerWessels). Het kwalitatief hoogwaardige resort te midden van Drentse natuur is binnen het Landal aanbod een aanwinst voor liefhebbers van luxe, rust en natuur. De eerste Landal gasten worden vanaf 1 juni 2020 ontvangen.

Bron en hele artikel: pretwerk


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks 
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN