Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 22 mei 2020

Vakantie in eigen land is hot

Na maanden van corona-quarantaine gaat menig land weer voorzichtig van het slot. De ene branche is inmiddels open, anderen maken zich op om weer bezoekers te gaan ontvangen. Toerisme is zo’n sector, want reizen of even weg zijn, dat willen mensen gewoon graag. En als het dit jaar niet naar het buitenland kan, dan vieren we toch vakantie in eigen land?

Sterker nog, in landen als Spanje en Tsjechië zijn inmiddels van hogerhand stemmen opgegaan om inwoners aan te sporen deze zomervakantie vooral binnen de eigen landsgrenzen te blijven. Op die manier wordt het toerisme in eigen land – vaak een belangrijke pijler onder de nationale economie –in deze bange dagen extra gesteund.
...
Bungalowparken gaan weer open
Geluk bij een ongeluk is dus dat de toeristische sector in Nederland juist deze periode weer activiteiten gaat ontplooien. Zo zijn vanaf vrijdag 5 juni alle negen terreinen van Center Parcs in ons land weer te bezoeken. Het Meerdal en Parc Sandur gaan woensdag 20 mei open; de Eemhof, het Heijderbos, de Kempervennen, de Huttenheugte, Port Zélande en Limburgse Peel op vrijdag 29 mei en ten slotte Park Zandvoort op 5 juni. Bij Landal Greenparks zijn inmiddels 33 van de 55 Nederlandse parken open.

Boek tijdig je plek op een vakantiepark in eigen land, zoals bij Center Parcs of Landal!

Bron en hele artikel: Puur op reis


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs            
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN