Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 23 juni 2020

Uitbreiding vakantiepark Het Land van Bartje in Ees is voorlopig van de baan

De uitbreiding van het vakantiepark Het Land van Bartje in Ees voorlopig van de baan.

Het parkmanagement heeft aan de Raad van State in Den Haag laten weten af te zien van het aanvragen van vergunningen en het uitvoeren van allerlei werkzaamheden in en rond het vakantiepark.
In 2010 kocht Het Land van Bartje zo’n 12 hectare grond aan met de bedoeling er een multifunctioneel centrum voor dagrecreatie en maximaal 40 recreatiewoningen te bouwen. In de gemeenteraad is het al vanaf 2011 punt van discussie. Al jaren ligt het vakantiepark in de clinch met een groep inwoners van het dorp. Die stapte in januari naar de Raad van State toen de gemeenteraad van Borger-Odoorn akkoord ging met het bestemmingsplan.
‘Wat in januari onbespreekbaar was, kan nu wel’
De woordvoerders van de groep uit Ees - die 17 huishoudens vertegenwoordigen - zeggen blij te zijn met deze toezegging van het vakantiepark. ,,Het heeft wel even geduurd, maar er is nu in ieder geval duidelijkheid. Voordat het bestemmingsplan in januari 2020 door de gemeenteraad van Borger-Odoorn werd vastgesteld, was hier al om gevraagd. Toen was dat van de zijde van het vakantiepark nog onbespreekbaar. Maar nu lijkt het vakantiepark daar dan toch toe bereid te zijn.”

Bron en hele artikel: DVHN


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks   
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN