Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 23 januari 2016

Landal Ontdekkingstocht: Win een verblijf bij Landal GreenParks

Landal GreenParks heeft een nieuwe interactieve game. Met de Landal Ontdekkingstocht is het de bedoeling dat u de locatie raadt aan de hand van een foto die Landal op een plek op of rond haar vakantieparken heeft gemaakt.

Landal geeft een tip mee bij iedere foto. Wilt u deelnemen? Plaats dan een vlag op de locatie op een kaart van Europa waar u denkt dat de foto is gemaakt. Met dit spel kunt u een gratis verblijf bij Landal GreenParks winnen.

Het spel loopt nu vanaf 18 januari. Op de volgende parken werd al een vlag geplaatst (dat zal Landal dan vast niet een 2e keer doen ;)

Week 1:
Maandag: Landal Waterparc Veluwemeer
Woensdag: Landal Residence Duna
Vrijdag: Landal Vlieduyn

Week 2: 
Dinsdag: Landal Village Les Gottales
Donderdag: Landal Mooi Zutendaal

Speluitleg Landal Ontdekkingstocht

Landal geeft deze uitleg: ¨Van 18 januari tot en met 6 februari 2016 plaatsen we gedurende drie weken iedere werkdag een vlag op een plek in Europa. Weet jij waar de foto genomen is en denk je de precieze locatie van de vlag te kennen? Sleep dan je eigen vlag naar die locatie op de kaart en bevestig je deelname via Facebook. Tip: door op de kaart in te zoomen, kun je je vlag nauwkeuriger plaatsen.

Degene die zijn vlag het dichtst bij die van ons kan plaatsen, is de dagwinnaar. Ben je aan het eind van de week de beste dagwinnaar? Dan ben je ook de weekwinnaar en win je een verblijf bij Landal GreenParks.¨

De weekwinnaar wordt elke zaterdag op de Facebook-pagina van Landal GreenParks bekendgemaakt. Bij een gelijke stand wint de dagwinnaar die het vaakst heeft meegedaan (in dagen). Is ook dat aantal gelijk, dan kijkt Landal naar het beste gemiddelde.

Bron: www.vakantieparkmagazine.nl; www.landalontdekkingstocht.nl