Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 6 maart 2016

Nieuw centrum Ooghduyne voor de zomer gereed

Landal Beach Resort Ooghduyne krijgt een nieuw centrum waar gasten kunnen genieten van een subtropisch zwembad, restaurant met terras, indoor speelplaats en bowlingbanen. Het nieuwe centrum verrijst op dezelfde plaats waar op 12 december jl. een grote brand de bestaande voorzieningen volledig in de as legde.

Inmiddels zijn de contouren van het gebouw en de indeling op hoofdlijnen bekend. Het nieuwe gebouw moet voor de zomervakanties gereed zijn.

“We hebben na de brand eerst met man en macht gewerkt om te zorgen dat we onze gasten goede alternatieven konden bieden voor de parkvoorzieningen. Dat is dankzij veel hulp uit de regio uitstekend gelukt”, aldus Alexander Peulen, general manager van Landal Beach Resort Ooghduyne. “Momenteel wordt hard gewerkt aan het verder ‘inkleuren’ van de indeling en de inrichting.”

Groter aanbod
“De doelstelling is om onze gasten straks weer te ontvangen in een nieuw centrum op ons eigen park. Door een betere indeling kunnen we in het nieuwe centrum straks een groter aanbod dan voorheen bieden en in een modern nieuw jasje. We zijn positief over de beleving die we gasten kunnen bieden.” Op dit moment kan nog niet exact worden aangegeven wanneer de nieuwbouw in gebruik kan worden genomen, maar het streven is om de nieuwe voorzieningen voor de zomervakanties gereed te hebben.

Het centrumgebouw gaat plaats bieden aan een receptie voor het park, fietsverhuur, een VVV- balie, restaurant, Fun & Entertainment, bowlingbanen, indoorspeelplaats, een subtropisch zwembad met glijbaan en wellness, kantoren en opslag. Ook de installaties voor energieopwekking, zwembadtechniek en luchtbehandeling, die voorheen in afzonderlijke ruimtes stonden, krijgen een plek in het nieuwe gebouw.

Bron en hele artikel: Den Helder Actueel