Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 1 november 2016

Landal De Reeuwijkse Plassen nu boekbaar

Op 23 december opent Landal GreenParks een nieuw vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen dichtbij Gouda, en bestaat uit 270 waterwoningen met eigen aanlegsteiger.

Als eerste vakantiepark in ons land gaat Landal De Reeuwijkse Plassen zelf duurzame elektriciteit opwekken. Met ingang van vandaag is een verblijf in het park te reserveren voor aankomsten vanaf 23 december.

De Reeuwijkse Plassen liggen midden in het Groene Hart, omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, molens, plassen en meren. Gasten hebben de keus uit geschakelde waterwoningen (voor 2, 4, 6 of 8 personen) en vrijstaande waterwoningen (voor 4, 6, 8 of 10 personen). De waterwoningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. De centrale voorzieningen bestaan onder meer uit een ontvangstruimte, overdekt zwembad, indoor speelplaats en een ParkShop met streekproducten, buiten is er een natuur speeleiland. Het park is direct gelegen aan een surf en recreatieplas met strandje.

Bron: Landal