Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 9 april 2018

Social Travel 30: Landal wederom op 4

Luchtvaartmaatschappijen onverminderd populair

In de nieuwe editie van de Social Travel 30 vinden we maar liefst vier luchtvaartmaatschappijen terug. Naast KLM op nummer 1 scoren ook Transavia, Ryanair en easyJet hoog. Allevier staan de maatschappijen in de bovenste helft van de Social Travel 30. 

Sinds de vorige editie van de Social Travel 30 hebben we het aantal reismerken en -organisaties dat wordt gemonitord uitgebreid van zeventig naar bijna honderd. Hoeveel berichten zijn er in de afgelopen drie maanden verschenen op social media, hoeveel bereik hadden deze berichten en wat is het sentiment van de berichten? Op basis van deze drie scores wordt de Social Travel 30 samengesteld. In deze nieuwste editie behoudt luchtvaartmaatschappij KLM de eerste positie en op de vierde positie blijft Landal Greenparks ook staan.

De hoogste nieuwe binnenkomer is de oerhollandse hotelketen Van der Valk. Deze keten kwam binnen op de tweede plaats. Ook op de derde plaats zien we een flinke stijger. Luchtvaartmaatschappij Transavia steeg zeven plaatsen. Op de vijfde plaats vinden we de eerste daler van de lijst. Ryanair zakte van de derde naar de vijfde positie dit kwartaal.

Bron en hele artikel: emerce