Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 28 augustus 2019

Landal GreenParks verlengt contract met Fonville

Landal GreenParks en Fonville Schoonmaakbedrijven werken ook de komende jaren samen. Dat betekent dat het Coevorder schoonmaakbedrijf de schoonmaak verzorgen op de vakantieparken van Landal.
Tijdens de feestelijke ondertekening waren namens Landal GreenParks Director Facility Support Anneke Mezger, Procurement Buyer Lianne van den Hoorn en Support Manager Cleaning & Facilities Dick Renkel aanwezig.

Namens Fonville waren Directieleden Eric Ambergen en Gerrie Westenbrink vertegenwoordigd. Zij werden vergezeld door Divisiemanager Arno Bloks en Manager Stafbureau Marcel Mink. De directieleden benoemden de kernwoorden voor het afsluiten van de nieuwe mantelovereenkomst: innovatie, gastbeleving en de gezamenlijke visie op duurzaamheid vormen het vertrouwen dat ten grondslag ligt aan deze duurzame samenwerking.

Learn more
Om de ondertekening kracht bij te zetten ontvingen alle aanwezigen namens Fonville Schoonmaakbedrijven een appelboom. De appelboom staat voor vertrouwen, dankbaarheid en duurzaamheid; waarden die ook van toepassing zijn op de samenwerking tussen beide organisaties.

Bron en hele artikel: emmer courant