Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 28 april 2020

Toerisme deels weer toegestaan in Zeeland

Het toerisme in Zeeland mag langzaam weer op gang komen. Dat heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) vrijdag besloten. Een deel van de toeristische accommodaties mag begin mei open en mensen die een tweede woning in de provincie hebben mogen die weer gebruiken. Strandhuisjes mogen worden opgebouwd, maar nog steeds niet worden gebruikt.
....
Welke en hoeveel accommodaties weer mogen worden verhuurd wordt volgende week woensdag (morgen) bekend. In deze eerste fase wordt uitgegaan van ongeveer 15 procent van de maximale toeristische bezetting. De precieze ingangsdatum wordt woensdag ook bekendgemaakt. Die datum zal ergens begin mei zijn.

----------
Op de landal website staat dat een heel aantal parken 1 mei weer zullen opengaan
---------

Strandhuisjes mogen daarnaast wel weer worden opgebouwd, maar nog niet steeds worden gebruikt. De Veiligheidsregio bepaalt komende dagen welke categorieën allemaal onder een tweede verblijf vallen en welke niet.

De versoepeling is vooral bedoeld voor ‘rustzoekers’. Hen wordt gevraagd in de buurt van de accommodatie te blijven, om zo het eventuele risico op verspreiding te verlagen. Uiterlijk 22 mei wordt de eerste fase geëvalueerd. Dan kan worden bepaald of andere vormen van verhuur ook worden toegestaan.

Bron: AD


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks 
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot