Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 24 september 2013

Landal introduceert lief! vakantiebungalow

Landal GreenParks introduceert een speciaal door lief! lifestyle ingerichte vakantiebungalow. Landal biedt hiermee een unieke vakantiebeleving in de kenmerkende sfeer van lief!. Het door baby- en kinderkleding bekend geworden lifestyle merk heeft twee 6-persoons vakantiebungalows ingericht op Landal Coldenhove op de Veluwe.

De 6-persoons lief! bungalow is vanaf vandaag te reserveren en de eerste gasten worden vanaf 25 oktober ontvangen.
Steeds meer gasten willen een bijzondere vakantie-ervaring. Met de nieuwe door lief! ingerichte bungalows is in de kenmerkende kleurrijke sfeer een eigen wereldje gecreëerd op de Veluwe. Voor velen een zoete droom; een verblijf in een lief! huisje midden in het bos, omringd door groen.
lief! inrichting 
De 6-persoons lief! woning is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (5 in geval van een baby erbij) kinderen. De woning beschikt over een ouderslaapkamer, een meisjeskamer met twee eenpersoons bedden en een jongenskamer met een hoogslaper. In de Speelkamer staat o.a. een opvouwbaar kinderbedje. Het interieur is ingericht met de kenmerkende lief! dessins. De huurprijs is gelijk aan die van een kinderbungalow.

Bron en hele artikel: Pretwerk