Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


zondag 9 februari 2014

Initiatief voor een Landal Greenpark op De Zanderij

an Wijnen Recreatiebouw heeft bij de gemeente een initiatief ingediend voor een recreatiepark van Landal Greenparks in het gebied De Zanderij. Het gaat om ongeveer 120 recreatiewoningen en bijbehorende faciliteiten als een openbaar overdekt zwembad.

 Het gebied begint bij het bedrijf Kaptein BV en loopt tot de bosrand aan de duinen ten zuiden van de Geversweg. Donderdag 13 februari presenteert Van Wijnen het plan DuynParc Castricum in een openbare raadsactiviteit aan de gemeenteraad. B&W stellen de raad voor in te stemmen met een haalbaarheidsonderzoek.

In het beleid van de gemeente Castricum is een belangrijke rol weggelegd voor het bevorderen van recreatie en toerisme. De initiatiefnemers en de gemeente zien het plan als een belangrijke kans om toerisme en economie in de gemeente te versterken en daarmee de leefbaarheid in de toekomst op peil te houden.

"Het initiatief biedt een geweldige kans om ons als toeristische gemeente verder te profileren en ontwikkelen" licht wethouder Christel Portegies toe. "Dit is een unieke mogelijkheid om recreatie, duinen en strand, dorp en openbaar vervoer met elkaar te verbinden en het gebied achter het station verder te ontwikkelen. Het geeft ook een impuls aan de horeca en de winkels in het dorp. Maar aan de andere kant zien we ook een behoorlijke opgave omdat het een bijzonder en ook kwetsbaar gebied is. Dat vraagt om een zorgvuldige benadering."

Bron en hele artikel: Dichtbij

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap