Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 11 juni 2015

Landal focust weer meer op activiteiten

Landal heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het opknappen en nieuwbouw van de bungalows. De komende jaren wordt er weer meer aandacht besteed aan de centrale voorzieningen en de activiteiten op de parken. De eerste resultaten van deze nieuwe aanpak worden dit seizoen al zichtbaar. Dat laat Hans van Haren, manager fun en entertainment van Landal, weten aan Pretwerk.

Beleving uitbouwen
Van Haren: “Centraal staat het idee dat onze gasten bijzondere herinneringen mee naar huis nemen. Daarvoor is het niet nodig om heel spectaculaire attracties toe te voegen. Dat past ook niet zo bij ons bedrijf. We gaan wel diverse voorzieningen leuker en beter maken en vooral typische Landal-belevenissen toevoegen. Een mooi voorbeeld, dat past bij onze groene ambitie, is de aanpak van de dierenweides. Daar zijn bijvoorbeeld allerlei verrassende educatieve activiteiten aan toegevoegd en de beleefbaarheid is verder uitgebouwd. Dit zijn voorzieningen waar onze gasten de hele dag plezier aan kunnen beleven. Een ander voorbeeld dat past in dit belevenis-denken is de IVN-ontdekbox waarmee het hele gezin in de natuur op ontdekkingstocht kan gaan.”

Uitbreiding zomerprogramma
Wat deze zomer al wel zichtbaar wordt is een uitbreiding van het activiteitenprogramma. Op 32 parken wordt een zomerprogramma met 8 activiteiten georganiseerd. Voor kinderen is dat o.a. een bijzonder verjaardagsfeestje van Bollo, de bijzonder populaire mascotte van de Landal Parken; de zomersafari, en het bouwen van een reuze bijenhotel.

Bron en hele artikel: Pretwerk