Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp:


zondag 18 oktober 2015

Verkoop bungalows Reeuwijkse Plassen gaat van start

Ook in Zuid Holland, aan de Reeuwijkse plassen, is een nieuw park van Landal gepland, met 271 bungalows. Komend weekend vindt de eerste grote verkooppresentatie plaats. Het is weer een project op een groene locatie met een centrale ligging in de randstad. Het project gaat van start onder de naam Landal Reeuwijkse Plassen / Parq Green.

Bijzonder aan het park is dat alle woningen direct aan het water zijn gelegen en een eigen aanlegplaats hebben. Tot e centrale voorzieningen behoren o.a. een receptie, overdekt zwembad, ecologische speeltuin en winkel. Er zijn ook al vergevorderde plannen voor een spa, wellness, fitness, horeca en boot- en fietsverhuur. Afgelopen week werd ook al een Landal project in de Randstad (‘t Gooi) gepresenteerd.

Opwaardering van een vervallen camping
Parq Green is een initiatief van Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold die aan de wieg stonden van GREEN Real Estate B.V. Met een duidelijke manier van werken richten zij zich op de ontwikkeling, aankoop en het management van vastgoed. “We kregen het project in het vizier via een relatie die Camping De Reeuwijkse Hout te koop aanbood. Een camping met veel recreatie maar ook veel achterstallig onderhoud. Dat gold niet alleen voor de algemene verblijven maar ook voor onder andere de infrastructuur en elektra. Daar was echt een grondige renovatie voor nodig. Vanuit de gemeente en het recreatieschap bestond de behoefte om de locatie op te waarderen, maar wel te behouden voor eigentijdse recreatie in een natuurlijke omgeving. Daar zagen wij kansen en hebben we de handschoen opgepakt.”

Bron en hele artikel: pretwerk

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje,

Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap