Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 27 maart 2024

Landal Beach Resort Ooghduyne introduceert ‘Seamless Arrival’

Begin maart 2024 heeft Landal Beach Resort Ooghduyne een nieuw toegangssysteem, met een groene tag ingevoerd. De tag kan door de gast zowel gebruikt worden voor de toegang tot de vakantievilla als de entree van het zwembad, toegangspoorten en indoorspeeltuin. Het is een flexibele multifunctionele toepassing die gecombineerd kan worden met andere mogelijkheden zoals tijdssloten.


Het nieuwe sleutelloze systeem is ook ingevoerd bij andere Landal-parken “ In april gaan we bovendien toegang via de smartphone aanbieden. In dat geval hoeft de gast niet meer bij de receptie in de rij staan, kan die zelf inchecken en als de villa ‘schoon’ is, met zijn smartphone de deur openen”, vertelt parkmanager Bart van Wegen. Nu moeten gasten bij aankomst soms nog wachten en een digitaal infopaneel raadplegen om te zien of hun accommodatie ‘vrijgegeven is om te betrekken’.

Flexibele toegangsmethoden

Salto KS Systems is de leverancier van schaalbare Cloud-gebaseerde oplossingen voor toegangscontrole. Zij hebben de nieuwe groene tag met bijbehorende software samen met Landal ontwikkeld. “Voor ons is belangrijk dat er flexibele toegangsmethoden mogelijk zijn, bijvoorbeeld gericht op specifieke dagen, tijdsloten of type gebruiker”, aldus Bart van Wegen. Vorig jaar behaalde Landal GreenParks een Gouden Interactieve Award in de categorie Digitale Transformatie.

Bron en hele artikel: Pretwerkof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials