Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 19 april 2011

Strand Resort Nieuwvliet-Bad eerste Landal park in Zeeuws Vlaanderen

Op loopafstand Noordzeestrand. Landal GreenParks opent haar eerste park aan de Noordzeekust in Zeeuws Vlaanderen: Strand Resort Nieuwvliet-Bad.
Landal GreenParks heeft hiervoor met de ontwikkelaar van het park – Ballast Nedam – een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Het nieuwe park ligt op korte afstand van Knokke (B) en Breskens, maar ook dicht bij de Belgische steden Brugge en Gent. In Nieuwvliet-Bad worden 206 recreatiewoningen gebouwd die elk op hun eigen wijze passen in het Zeeuwse landschap. Daarbij wordt ook een nieuw centrumgebouw gerealiseerd met een groot aanbod aan voorzieningen en activiteiten, waardoor het park voor een breed publiek aantrekkelijk zal zijn.
...
Thomas Heerkens, Algemeen Directeur van Landal GreenParks: “Door de locatie van het park, met uitstekende recreatie- en uitgaansmogelijkheden in de omgeving, de Belgische steden in de nabijheid en de prachtige karakteristiek Zeeuwse recreatiewoningen, wordt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad een aantrekkelijke bestemming met aantrekkingskracht in binnen- en buitenland.
..
De verkoop van de appartementen is in maart 2011 gestart door Dormio. VDe bouwwerkzaamheden door Ballast Nedam starten in het tweede kwartaal van 2011. Zodra de woningen uit fase 1 èn het centrumgebouw gereed zijn, start de verhuur en zullen de eerste Landal-gasten worden verwelkomd. Naar verwachting zal dit voor de zomer 2012 zijn.


Bron en hele artikel: 2travel2