Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 18 oktober 2012

Herstart Hof van Saksen groot succes

Het luxe vakantieresort Hof van Saksen is vrijdag 12 oktober bij het begin van de herfstvakantie heropend. De eerste gasten werden die middag met alle égards verwelkomd door burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Aa en Hunze en de nieuwe general manager van het resort, Roland Rozenbroek. Bijna 1.350 gasten vieren er hun herfstvakantie.


Na de bekendmaking dat Landal de verhuur en exploitatie van het resort in het Noorddrentse Nooirtgedacht - what's in a name - zou overnemen, is met man en macht gewerkt om het park zo snel mogelijk weer te heropenen. De medewerkers van het park kregen daarbij ondersteuning uit de vele andere parken van Landal. Ook de directie hielp actief mee met de vele onderhouds- en schoonmaakklussen.

Blij verrast
'We zijn blij verrast door de grote belangstelling voor Hof van Saksen. Door alle aandacht en de extra inspanningen op het gebied van marketing en sales kunnen we nu al een groot aantal gasten op het resort een plezierig verblijf bieden. Het is fantastisch dat we zo snel weer levendigheid in het resort konden brengen. Dat is goed voor ons, maar vooral voor alle direct betrokkenen en de omgeving', aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Bron en hele artikel: Op Reis Gids