Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 29 november 2012

Landal breidt uit naar Hongarije


Ontwikkelingen en vernieuwingen staan bij Landal GreenParks hoog in het vaandel; het aanbod wordt niet alleen continue verbeterd, maar ook uitgebreid tot ruim 70 parken. Volgend jaar opent Landal de deuren van Landal Residence Duna, het eerste park in Hongarije.

Hongarije; voor elk wat wils
Landal Résidence Duna is een luxe bestaand vakantiepark dat zijn naam dankt aan de dichtbij gelegen Donau. Het park is prachtig gelegen in een natuurgebied, omgeven door bergen en bossen en slechts op een uur rijden van Boedapest en het Balatonmeer. Dichterbij liggen pittoreske plaatsjes als Dunaszentmiklós en Tata met een centrum met winkels, restaurants, bars, het Tatameer met watersportmogelijkheden en een golfbaan. Vanaf 27 april 2013 (meivakantie) kunt u hier verblijven in één van de terraswoningen.

Luxe vakantieresort met panoramisch uitzicht
Het 5 hectare grote park biedt 98 luxe terraswoningen met een zonneterras en wijds panorama. Op het vakantiepark treft men een receptie, buitenzwembad met zonneterras, overdekt subtropisch zwembad met uitgebreide wellness, restaurant, bar, supermarkt, congres- en vergaderfaciliteiten, tennisbaan, volleybalveld, grilplaats en verschillende kinderspeelplaatsen. Dicht bij het park is een grote verscheidenheid aan sportieve- en cultuurhistorische activiteiten, het natuurgebied Gerecse, de thermaalbaden van Györ en de wijnstreek Neszmély.

Vanaf 27 december te boeken

Bron: Landal