Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 17 februari 2013

Zakelijke markt enthousiast over Hof van Saksen als top eventlocatie


Het luxe vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe is voor zowel vakantiegangers als voor de zakelijke markt uitstekend geschikt. Het complete aanbod is dan ook veelzijdig: onder een dak vergaderen, dineren, teambuilden, feesten, overnachten en recreëren. Hof van Saksen koppelt een hoog niveau op het gebied van faciliteiten en beleving aan een ultieme gastenservice. Zakelijke gasten zijn enthousiast.

Door de verscheidenheid aan accommodaties en faciliteiten is Hof van Saksen de ideale locatie voor zakelijk gebruik. Het Business Centre beschikt over diverse stijlvolle ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies, teammeetings, incentives, (product) presentaties, trainingen en congressen. Het moderne, door Piet Boon ingerichte resort biedt een theater met plaats voor 250 gasten, een eigen lounge, bar en garderobe en is uitgerust met alle gewenste audiovisuele apparatuur.

Behalve het Business Centre beschikt Hof van Saksen ook over vier vergader- en twee executive boerderijen met extra faciliteiten voor zakelijke toepassingen.

De veelzijdige faciliteiten van Hof van Saksen zijn te zien in een nieuwe online video, die deze week is geïntroduceerd.

Bron en hele artikel: PR works