Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 6 april 2013

Bijna niets zo leuk als een huisje aan het strand

Bijna niets is zo leuk als een huisje aan het strand, oordeelt de Nederlandse vakantieganger. En daarom heeft Landal Green Parks het aantal accommodaties aan het Noordzeestrand opnieuw uitgebreid. De strandhuisjes krijgen van het publiek op beoordelibngssite Zoover als eindcijfer 9,6.

Nu het voorjaar én de Paasvakantie naderen, zijn aan het Noordzeestrand de populaire strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne weer geplaatst. Twee jaar geleden werden bij wijze van proef 25 van deze strandhuisjes geplaatst. Die bleken zo in trek, dat er in 2012, een jaar later, 45 stonden. En nu, voorjaar 2013, staan er maar liefst 65 strandhuisjes klaar voor enthousiaste gasten.
....
Landal West-Terschelling
Van een andere orde, maar ook erg mooi én comfortabel, zijn de appartementen in de half maart 2012 officieel in gebruik genomen gloednieuwe Landal-locatie op het Waddeneiland Terschelling. Landal West-Terschelling is gebouwd op de plek van het voormalige Hotel Europa in het havenplaatsje West Terschelling. De nieuwe accommodaties vormen een waardevolle aanvulling op het aanbod van Landal op het eiland; Landal Schuttersbos en Landal Résidence Terschelling.

Bron en hele artikel: OpReisGids