Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 16 juni 2013

Hof van Saksen in trek bij zakelijke gast

Het vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe, waarvan de exploitatie vorig jaar werd overgenomen door Landal GreenParks, blijkt niet alleen op vakantiegangers een grote aantrekkingskracht te hebben, ook steeds meer bedrijven houden hun zakelijke bijeenkomsten op deze locatie.

'Hof van Saksen koppelt een hoog niveau op het gebied van faciliteiten en beleving aan een ultieme gastenservice. Er zijn dan ook vele mogelijkheden onder één dak: vergaderen, dineren, teambuilden, feesten, overnachten en recreëren. Voor een overzicht van de vele mogelijkheden kan men terecht op de nieuwe website', aldus Roland Rozenbroek, General Manager van Hof van Saksen.

Door de verscheidenheid aan accommodaties en faciliteiten, waaronder diverse restaurants, is Hof van Saksen de ideale locatie voor zakelijk gebruik tot ruim 3.000 personen. Het Business Centre beschikt over diverse ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies, teammeetings, incentives, (product) presentaties, trainingen en congressen. Er is een theater met plaats voor 250 gasten, twee ruime subzalen, een eigen lounge, bar en garderobe en alle denkbare audiovisuele apparatuur. Behalve het Business Centre beschikt Hof van Saksen ook over vergader- en executive boerderijen met extra faciliteiten voor zakelijke toepassingen.

Bron en hele artikel: eventbranche