Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 21 mei 2015

Wielerclinic met Adrie van der Poel

Bent u dol op wielrennen en heeft u altijd al eens begeleiding willen krijgen van een professional? Dit is uw kans! Op zondag 24 mei 2015 en zaterdag 13 juni 2015 organiseert Landal Kasteeldomein De Cauberg een wielerclinic onder leiding van profrenner Adrie van der Poel.

Het programma
De clinic bestaat uit een middagvullend programma. De clinic begint om 13.00 uur met ontvangst met koffie of thee en een broodje. Na een welkomstwoord worden samen met Adrie van der Poel de fietsen gecheckt en gaat de clinic echt van start. Rond 16.00 uur komt u weer terug op het park en is er tijd om u op te frissen. Vanaf 17.00 uur kunt u terecht bij het pastabuffet voor heerlijke pasta inclusief twee consumpties bij restaurant Zoete Zoen op het park.

Deelname
Verblijft u op het park? Dan profiteert u van grote kortingen! Maar ook als u niet verblijft op Landal Kasteeldomein De Cauberg is deelname gewoon mogelijk. De wielerclinic met Adrie van der Poel is een unieke kans! Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de clinic kunt u terecht bij het park.

Bron: Landal