Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 30 september 2015

Landal Orveltermarke wint finale Green Team Awards

Landal Orveltermarke heeft de finale gewonnen van de Green Team Awards. Op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam wist het team de andere drie finalisten op punten te verslaan bij de beantwoording van vragen van de keurmeesters van Stichting KMVK, de organisatie die in ons land verantwoordelijk is voor de Green Key certificering.

Green Team Awards
Landal Orveltermarke kreeg in juni van dit jaar het gouden Green Key certificaat uitgereikt voor de inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Net als de overige 650 bedrijven in ons land met een Green Key, werd het park uitgenodigd om deel te nemen aan de verkiezing van de Green Team Award. Na de nodige selecties en voorrondes, moest Landal Orveltermarke het uiteindelijk in de finale opnemen tegen Hotel de l’Europe, WorldForum en Van der Valk Cantharel. Landal Orveltermarke begon de finale met de meeste punten en werd uiteindelijk de winnaar van de award.

Duurzaamheid op nummer één
“We zijn enorm trots op deze bekroning,” aldus Folker Frommeyer, general manager van Landal Orveltermarke. “We geloven echt in duurzaamheid en het blijkt dat wij van huis uit al heel duurzaam zijn. De criteria van Green Key waren al een onderdeel van ons dagelijks werk en we gaan steeds verder met duurzaamheid. Voorafgaand aan de finale zijn ons vragen gesteld en hebben we een duurzaam recept ingestuurd. Wij kozen voor een duurzame hamburger met lokale ingrediënten. Ook onze gasten zijn enthousiast. Dat merken wij dagelijks op ons park en in onze gastwaarderingen.”

De keurmeester van Green Key was zeer te spreken over onder meer de afvalscheiding van luiers, plastic, metaal en drankkartons (PMD), schenkingen aan de Voedselbank, het Vernuverpad, het nieuwe natuurbad en de technische installaties, waaronder een warmteterugwininstallatie.

Bron: Landal