Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 22 juli 2016

Vakantiepark Landal krijgt duurzame makeover

Landal GreenParks heeft een Climate Makeover gewonnen. In dit adviestraject van het Klimaatplein krijgt het bedrijf hulp om een klimaatneutrale bedrijfsvoering te realiseren. 

Landal gaat de Climate Makeover toepassen op de centrale voorzieningen van vakantiepark Landal Coldenhove in Eerbeek, om vanuit daar te leren en de best practices ook op andere parken van Landal toe te passen. 

De recreatieketen was een van de organisaties die zich aanmeldden bij het Klimaatplein om in aanmerking te komen voor de Climate Makeover. Naast Landal werden nog 24 andere bedrijven geselecteerd.

Om 100 procent klimaatneutraal te ondernemen wordt Landal Coldenhove door professionele partners van het Klimaatplein gecoacht. Aan de hand van een stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen wordt gemeten waar de uitstoot van CO2 wordt veroorzaakt en hoe Landal die uitstoot kan terugdringen.

Duurzaam ondernemen
"Bij Landal willen we onvergetelijke vakanties realiseren zonder negatieve impact op het milieu. De afgelopen jaren zijn al flinke stappen voorwaarts gezet op het gebied van duurzaam en betrokken ondernemen", zegt Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks, in een persbericht. 

"De gewonnen Climate Makeover stelt ons in staat om met deskundige hulp versneld de juiste keuzes te maken, zodat ons park Landal Coldenhove binnen afzienbare tijd klimaatneutraal kan zijn. Het proces daar naartoe kan voor onze andere parken als refrentiekader dienen," aldus Heerkens.

Bron en hele artikel: Duurzaam bedrijfsleven