Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 24 december 2016

Landal gasten slapen voortaan op Auping bedden

Onder het motto ‘Een dag vol ontdekkingen verdient een goede nachtrust’ gaan Koninklijke Auping en Landal GreenParks een samenwerking aan. Op diverse vakantieparken van Landal worden luxe en extra luxe bungalows voorzien van Auping boxsprings. De luxe bedden in de bungalows midden in de natuur bieden een optimaal slaapcomfort voor een goede nachtrust en een energieke dag. Auping en Landal zorgen er zo samen voor dat gasten alles uit hun vakantie kunnen halen. Dit doen zij met oog voor duurzaamheid.

Op Hof van Saksen, Landal Heihaas, Heideheuvel, Hoog Vaals, Coldenhove, Rabbit Hill in Nederland en Sonnenberg in Duitsland slapen gasten al op de Original Boxsprings van Auping. De komende periode worden meer parken van Landal GreenParks met Auping bedden en matrassen uitgerust.

Thomas Heerkens, algemeen directeur Landal GreenParks: ”Gasten komen naar onze parken om te genieten van rust, ruimte, natuur en elkaar. Met de bedden van Auping verhogen we het luxegevoel dat onze gasten enorm belangrijk vinden. Daarbij leveren we door deze samenwerking met Auping een mooie bijdrage aan de circulaire economie.”

Aart Roos, algemeen directeur Auping: “Goede en gezonde rust is fundamenteel voor een energiek leven. Gelukkig komt daar ook steeds meer aandacht voor. De samenwerking met Landal GreenParks stelt ons in staat om veel consumenten ook tijdens hun vakantie van Auping slaapcomfort te voorzien. Tijdens je slaap ontspant en herstelt je lichaam zodat je fit en energiek aan de nieuwe dag kunt beginnen. Een dag vol ontdekkingen; daar dragen wij graag aan bij! Deze samenwerking met Landal GreenParks sluit aan bij ons streven om internationaal te groeien op de hotel- en recreatiemarkt.”

Samen duurzaam

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van beide ondernemingen. Landal GreenParks en Auping zijn zich bewust van het oplopende tekort aan energie, mineralen en grondstoffen en de impact hiervan op de wereld om ons heen. Zij treffen een groot aantal maatregelen om deze impact tot nul te reduceren. Door gebruik van verantwoorde, recyclebare en veilige grondstoffen en materialen, productie op basis van hernieuwbare energie en de lange kwalitatieve levensduur passen de matrassen en boxsprings van Auping erg goed bij het duurzaamheidsbeleid van Landal GreenParks.

Bron: Landal