Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 21 maart 2017

John de Wolf keert wederom terug op Landal Coldenhove

 Oud voetbalinternational John de Wolf geeft komende meivakantie en zomervakantie voetbalclinics op Landal Coldenhove in Eerbeek . Met de clinics wordt geld ingezameld voor Right To Play, de internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen.

De clinics van John de Wolf vormen een leuke activiteit voor onze gasten op het park. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat, waarmee ze met John op de foto kunnen gaan. Hij beleeft er overigens net zoveel lol aan als de deelnemende kinderen,” aldus Jerry Meijer, General Manager van Landal Coldenhove, die hoopt aan het einde van de dag een mooie bijdrage te kunnen overhandigen aan Right To Play.

De clinics vinden plaats in de meivakantie en in de zomervakantie (week 17 en 18 en week 30 en 31, precieze data volgen nog). Er kunnen maximaal 30 kinderen per clinic deelnemen, in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Deelnemers betalen een minimale bijdrage van 5 euro aan de clinic. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Right To Play.

Bron: Landal