Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 6 oktober 2017

Nieuw recreatiepark Landal De Reeuwijkse Plassen biedt kansen voor lokale bedrijven

Een nieuw recreatiepark in de regio is geen bedreiging, maar biedt juist kansen voor lokale ondernemingen. GREEN laat dat zien met het nieuwe recreatiepark Landal De Reeuwijkse Plassen. Vanaf de bouw zijn ondernemers uit het Groene Hart betrokken bij het park en daar profiteren ze nu al van.

De bakker en slager, de botenverhuurder, het museum en het theater, Avifauna, de restaurants… Netty Schouten kan nog wel even doorgaan met de lijst ondernemers die allemaal een graantje meepikken van het nieuwe recreatiepark in Reeuwijk. Ze heeft als marketing manager van GREEN tachtig ondernemers enthousiast weten te maken over het recreatiepark. ,,Ze hebben hun nek uitgestoken door vrijblijvende deelname aan een fantastische opening, waarbij de gehele streek zich presenteerde aan het publiek. De regionale verankering is het basisprincipe van het park. Dat is de meerwaarde. 

Landal ziet al langer in dat mensen anders gaan recreëren. Ze willen erop uit, de omgeving verkennen. Ze willen niet slechts alleen vermaakt worden op het park.'' Parkmanager Arjan van Esveld merkt dat dat vanaf de eerste dag ook zo werkt. ,,Het is hetzelfde als bij ieder recreatiepark. Als gasten aankomen bekijken ze eerst de woning en willen daarna direct weten wat er te doen is. 

Bron en hele artikel: De Ondernemer