Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 12 juli 2018

De bungalowvakantie is deze zomer onverminderd populair

De bungalowvakantie is ook deze zomer onverminderd populair, niet alleen onder Nederlanders, maar ook in toenemende mate bij Duitse en Belgische gasten. Jaarlijks ontvangt Landal GreenParks meer dan 2,5 miljoen gasten op de parken.

Waren traditioneel de activiteiten wandelen en fietsen het populairst onder gasten, in de top 3 van meest ondernomen activiteiten tijdens een verblijf staan nu een wandeling maken, uit eten gaan en zwemmen, zo blijkt uit onderzoek onder de eigen gasten van Landal GreenParks.

Voor 80,3% van de gasten is het maken van een wandeling over het strand, door de bossen of in de bergen de meest populaire activiteit, vrijwel op de voet gevolgd door uit eten gaan in een restaurant (76,5%). Bij 62,3% van alle gasten scoort zwemmen het hoogst, maar gemeten onder de doelgroep 'gezin met kinderen' stijgt deze score naar 89,2%. Deze groep gaat vaker zwemmen, bowlen, midgetgolfen en naar een pretpark dan gemiddeld, maar fietsen scoort in deze doelgroep met 32,8% juist minder dan het gemiddelde van de Landal-gasten, waar fietsen 40,4% scoort.

Bron en hele artikel: Verkeersbureau