Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


dinsdag 14 mei 2019

Hoogste punt bouw recreatiewoningen Landal Parck Kaatsheuvel bereikt!

Wethouder Gerard Bruijniks van de gemeente Loon op Zand heeft op zaterdag 4 mei, tussen de hagelbuien door, op feestelijke wijze de vlag gehesen voor het bereiken van het hoogste punt van de bouw van de eerste fase van Parck Kaatsheuvel; 104 recreatiewoningen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel en op loopafstand van de Efteling. Fase 1 is bijna uitverkocht, fase 2 is ook in verkoop, er zijn nog woningen beschikbaar.

De toekomstige eigenaren van de recreatiewoningen werden zaterdag 4 mei ontvangen op het terrein van Parck Kaatsheuvel. Wethouder Gerard Bruijniks en Jark Schepens, directeur van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, voerden deze dag de officiële handeling uit; het hijsen van de Parck Kaatsheuvel vlag.

De bouw van het project vordert gestaag. De eerste huurders kunnen al vanaf oktober van het park gaan genieten. Ook de centrumvoorziening met zwembad, kinderspeelhoek en winkel voor de dagelijkse boodschappen zal dan gereed zijn. Op zondag 5 mei is de bouwlocatie ook opengesteld voor kopers en geïnteresseerden in de woningen.

Het park en de woningen
Parck Kaatsheuvel is gelegen in een van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische gebieden van Nederland en is verdeeld in kleine, gezellige straatjes met daaraan 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Van woningen voor 4 personen tot woningen voor 12 personen. Afgelopen najaar werd er gestart met de bouw van de 41 woningen in fase 1 van het project. Inmiddels is 85% van deze fase verkocht. Onlangs is ook de verkoop én bouwvoorbereiding van de 63 woningen in fase 2 gestart. De start van de bouw van de tweede fase staat gepland in de zomer van 2019.

Bron en hele artikel: waalwijk nieuws

Labels: 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap