Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


woensdag 20 mei 2020

Testweekend Hof van Saksen: 'Het kriebelt enorm om weer open te gaan'

Vakantieresort Hof van Saksen in Nooitgedacht opende vandaag (afgelopen vrijdag)  na acht weken weer voorzichtig de deuren. Tijdens het komende testweekend wordt bekeken of het park zo is ingericht dat het aan alle RIVM-richtlijnen voldoet.
De testpersonen zijn vrienden, kennissen en familieleden van medewerkers van Hof van Saksen. Zij zijn uitgenodigd om de komende dagen in het resort te verblijven en om bepaalde activiteiten te doen en faciliteiten uit te proberen. Als na het weekend blijkt dat alles volgens de richtlijnen kan worden gedaan, gaat het park ook voor gasten open.

"Het kriebelt enorm", zegt general manager Eric van der Heijden op de eerste dag van het testweekend. "Het voelt alsof we voor de eerste keer een vol resort gaan krijgen."

Restaurants dicht, zwembad open
De receptie van het park is bemand voor inchecken en vragen tijdens het verblijf. De restaurants op het park blijven gesloten, wel zijn de keukens geopend. Gasten kunnen in hun eigen accommodatie genieten van bestelde gerechten. De winkel op het park is wel open voor boodschappen. Gasten kunnen ook fietsen huren.

Het zwembad is, met uitzondering van de whirlpools, open voor gasten van het resort. Ook zijn de binnenglijbanen, het muzikale peuterbad en de wildwaterbaan te gebruiken. Van der Heijden: "We hebben ons de afgelopen weken enorm ingezet om dit weer te kunnen bewerkstelligen. Het zwembad is voor ons een belangrijke pijler om de deuren weer te kunnen openen. Bij de glijbanen hebben we bijvoorbeeld allerlei afscheidingen neergezet, zodat mensen afstand kunnen houden."

Bron en hele artikel: RTV Drenthe


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks 
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN 


Labels: 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap