Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 25 juli 2020

Eigenaren vakantieparken en campings in Reggestreek dolblij: ‘Het loopt heel goed!’

n het zuiden en midden van ons land is de schoolvakantie nog niet eens begonnen. De bouwvak ook niet. Toch zitten vakantieparken en campings in de Reggestreek al bomvol. Voor eigenaren lijkt het alsnog een topzomer te worden. „Het loopt goed. Daar ben ik helemaal blij mee.”
...
Op vakantieparken hebben ze het wat dat betreft iets makkelijker. Daar werd tussen elke wisseling van gebruikers van bungalows sowieso al grondig schoongemaakt. „Al is ons schoonmaakprotocol wel iets aangescherpt”, zegt Amanda Dijkstra, parkmanager van Landal Landgoed De Elsgraven in Enter. Contactpunten zoals deurklinken worden extra gereinigd.

Landal Boert Goed
De Landal-parken in de Reggestreek gaan een mooie zomer tegemoet, want ook op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg en Landal Twenhaarsveld in Holten is het een komen en gaan van vakantiegangers. „Wij zitten nu zo goed als vol. Begin augustus wordt het (vooralsnog) iets rustiger, maar daarna zitten we wéér vol”, aldus een medewerkster van het 201 bungalows tellende De Hellendoornse Berg.

Bron en hele artikel: Tubantia


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks 
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN