Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 27 augustus 2020

Super-de-luxe Puur Exloo moet het vakantieresort van de toekomst worden, een park 'op butlerniveau'

 Een vakantieresort zonder receptiebalie. Al bij binnenkomst valt op dat het in aanbouw zijnde en super-de-luxe vakantiepark Puur Exloo anders is dan anders.

Het park kent geen voorzieningen zoals een winkeltje of een eetgelegenheid. Puur Exloo benut gewoon het aanbod uit de directe omgeving. Hans van Leeuwen die als leisureexpert voor het park werkt: ,,Via een speciale app kun je online brood bestellen bij de plaatselijke bakker of een barbecue bij de lokale slager. Of boodschappen doen bij een supermarkt.’’

Telefoon als huissleutel

Digitaal is leidend bij Puur Exloo. Een receptie waar je je sleutel op moet halen is er ook niet. Van Leeuwen: ,,Je ontvangt een code via WhatssApp, die van je telefoon een huissleutel maakt. Daarom hebben we geen receptie. Scheelt je ook weer wachten.” Een tafel vol foldertjes met informatie over attracties of horeca zijn taboe bij Puur Exloo. Alle informatie gaat online en is gekoppeld aan een reserveringssysteem. Kun je meteen een ticket boeken bij Wildlands of een tafel reserveren bij een restaurant.

...

Het niveau van Hof van Saksen

Van Leeuwen is als zelfverklaard ‘dwarsdenker’ aangetrokken, mede door zijn adviserende en ondersteunende rol bij de totstandkoming van dat andere luxe topresort in Drenthe, Hof van Saksen bij Nooitgedacht. Je onderscheiden is een must voor Drenthe, vindt Van Leeuwen. ,,Geen enkele provincie heeft zoveel bungalowparken als deze provincie, vooral wat betreft het middensegment. Dus gaan we voor het niveau van een Hof van Saksen. Troefkaart bij Puur Exloo is de omgeving van De Hondsrug: rijk aan cultuur, natuur en geschiedenis, zegt Van Leeuwen. Attracties zoals Kabouterland of de schaapskooi in Exloo liggen om de hoek.

bron en hele artikel: DVHN



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, EuroParcs of RCN