Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 10 september 2020

Vakantiepark Het Land van Bartje in Ees gaat vernieuwen voor 2 miljoen euro (met extra speelruimte voor kinderen en meer horeca)

Het entreegebied van vakantiepark Het Land van Bartje in Ees wordt voor 2,1 miljoen euro opgeknapt. Het park, onderdeel van Landal, begint eerder aan de klus dan gepland, omdat de uitbreidingsplannen voor de west- en oostkant van het park vertraagd zijn.

De vernieuwingen zijn noodzakelijk om het park aantrekkelijk te houden voor gasten, aldus parkmanager Inge van der Greft. De grootste ingreep vindt plaats bij indoor recreatievoorziening Bartje’s Boerderij. Naast dit pand bevindt zich een gebouw in de vorm van een hooimijt, dat dienst doet als zandbak. Deze wordt aangevuld met drie soortgelijke gebouwen waardoor het indoorspelen wordt vergroot van 100 naar 400 vierkante meter, vertelt Van der Greft. ,,Samen vormen ze straks een doorlopende speeltuin met veel klim- en klautertoestellen.”

Het horecadeel krijgt meer een huiskamer uitstraling en het het aantal stoelen gaat omhoog van 80 naar 120. De ongebruikte bovenliggende etage wordt een knutsel- en workshopruimte voor jong en oud. Het voorliggende terrein lijkt straks op een typische Drentse brink. Naast Bartje’s Boerderij wordt de fietsverhuur uitgebreid tot een echt fietsbelevingscentrum Bartje’s BikeXperience.

Bron en hele artikel: DVHN


    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks  
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN