Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 20 juni 2021

Roompot neemt Landal over

Roompot en Landal GreenParks willen een Pan-Europese organisatie uitbouwen om samen het meest aantrekkelijke en diverse vakantieaanbod in Europa te vormen. Hiervoor heeft Roompot het voornemen Landal GreenParks over te nemen van zijn huidige eigenaar Awaze, een portfoliobedrijf van Platinum Equity. De transactie is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden.

Europees zeer aanvullend aanbod

Terwijl beide aanbieders van vakantieparken vaak samen in één zin worden genoemd, is hun kwalitatief sterke aanbod erg verschillend en opvallend complementair. Zo heeft Landal GreenParks een sterke portfolio uitgebouwd met 100 vakantieparken in vooral Noord- en Centraal-Europa, m.n. in België, Denemarken, Duitsland, Groot-Brittannië, Hongarije, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Roompots geprezen aanbod bestaat vandaag uit ruim 200 parken en vakantielocaties in Midden- en Zuid-Europa, namelijk in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

Door de voorgenomen overname zal de organisatie het meest diverse en aantrekkelijkste Pan-Europese aanbod aan vakantiegangers kunnen aanbieden.

Aan de kust, aan het water, in de bossen en in de bergen

Wie inzoomt op het type parken van Landal GreenParks en Roompot, merkt snel dat beide organisaties hun gasten weten te bekoren met een erg verschillend maar kwalitatief hoogwaardig keuze op diverse locaties.

Ook op het vlak van type accommodaties zijn beiden complementair. Hun zorgvuldig samengestelde productaanbod reikt van ruime campingplaatsen tot luxe design villa’s en van tiny houses tot beach villa’s.

Door het aanbod van beiden te bundelen, zullen gasten voortaan van de breedste keuze aan types vakanties genieten, van een heerlijke strandvakantie tot een fantastische wintersportvakantie en van een leuke tijd in de bossen tot die onvergetelijke zomervakantie in Zuid-Europa.

Bron: Roompot /  Landal GreenParks 

Enthousiaste reactie van de directies



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN