Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 8 augustus 2021

Vernieuwingen op Landal Domein De Schatberg

Op Landal Domein De Schatberg worden onze gasten ontvangen in het vernieuwde centrumgebouw. Hier zijn vele (ver)nieuw(de) faciliteiten gerealiseerd. Zo kun je genieten van een kopje koffie met een vers stuk Limburgse vlaai in Eetcafé Trattoria, heerlijk dineren in het à la carte Serre Restaurant of borrelen op het vernieuwde Lounge terras met een prachtig uitzicht over de speeltuin en het natuurbad.


Hyper bowlen

Hyperbowlen is een mix van hightech, gaming en bowlen. Wie de beste is, blijft bij Hyperbowlen tot aan het einde spannend. Het licht verandert, de levels veranderen en met één bal kan zomaar de winnaar veranderen. De LED verlichting in de HyperBumpers creëert kleurrijke bewegende targets die je moet raken om punten te scoren voordat je de pins omgooit.  Elke game heeft zijn eigen unieke reeks uitdagingen en levels en bevat video game-elementen die nog nooit eerder in het bowlingspel gebruikt zijn.

De Schatkamer

In deze nieuwe recreatieruimte worden vele activiteiten georganiseerd uit het animatieprogramma. Het Fun & Entertainment-team zorgt voor een onvergetelijke tijd voor kids van alle leeftijden. Je kunt er een middag knutselen of heerlijk dansen tijdens de kinderdisco.

Bron: Landal GreenParksof kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN