Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 19 december 2021

Nieuwe Covid Maatregelen: boeking annuleren / omboeken naar bijvoorbeeld voorjaarsvakantie

 Sinds dinsdag kwamen er voor komende week allemaal extra vakantieboekingen bij. De maatregelen die vandaag echter ingaan, zullen ongetwijfeld zorgen voor veel annuleringen bij de vakantieparken. 


Hoe makkelijk is het nu. Op het moment dat je bij Landal hebt geboekt voor een verblijf in de komende 4 weken, dan krijgen de gasten een email mbt hun verblijf, waarin het volgende vermeldt wordt

Je verblijf omboeken

Wil je liever op een ander moment bij ons komen verblijven? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je verblijf om te boeken. Via onze website kun je snel en gemakkelijk je verblijf omboeken. Je vraagt hiervoor een recreatie-voucher aan en boekt vervolgens zelf een nieuw verblijf met deze voucher.

Ondanks de aangescherpte maatregelen, ben je nog steeds van harte welkom. Landal doet er alles aan om je een fijn verblijf te bieden binnen de mogelijkheden. Omdat je het park niet kunt ervaren zoals Landal je dat graag had laten ervaren, ontvang je van Landal een recreatie-voucher (12 maanden geldig) voor een volgend verblijf ter waarde van 30% van de huurprijs van je huidige verblijf.

Snel boeken voor de voorjaarsvakantie

Nu de vakanties mogelijk verplaatst worden, moet je er als snel bij zijn voor de voorjaarsvakantie, pasen, pinksteren, hemelvaart en meivakantie.of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN