Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 11 maart 2022

Opnieuw Gouden Zoover Award voor Landal De Waufsberg

 Landal De Waufsberg heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar een Gouden Zoover Award ontvangen. Het vakantiepark in het Limburgse Heuvelland werd door gasten gewaardeerd met een 9,3. Op schoonmaakgebied kreeg Landal De Waufsberg zelfs een 9,5 en behoort daarmee tot de 10 schoonste vakantieparken van Nederland.

“We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Dat we ook dit jaar weer bij de beste vakantieparken in Nederland behoren, is een geweldige erkenning en bekroning. We luisteren goed naar de ervaringen van onze gasten en passen ons daar zo goed mogelijk op aan,” aldus Ramon Meertens, General Manager van Landal De Waufsberg. Van hele kleine praktische zaken – als voorbeeld noemt Meertens items als extra badkamerkasten en raamhorren – tot aan een chromecast, waarmee gasten vanaf hun smartphone hun favoriete serie kunnen bekijken op TV. Komend najaar worden de bestaande pergola’s van de Extra Luxe woningen overkapt en voorzien van een loungeset. Alles wordt in het werk gesteld om de gastbeleving te optimaliseren.

Ramon Meertens: “Maar vooral onze medewerkers maken het verschil. Dit zit in de kleine dingen. De persoonlijke aandacht, het handgeschreven kaartje en streekproduct bij een herhaalbezoek; we proberen altijd een stap extra te zetten voor onze gasten. Of dit nu op het gebied van schoonmaak, onderhoud of aan de balie is. En dit wordt door onze gasten beloond'

Bron: Landal of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !