Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 8 september 2022

Landal Résidence Berger Duinen nu boekbaar

 Luxe, ruime recreatiewoningen in Schoorl

Landal Résidence Berger Duinen is een nieuw, kleinschalig park met 15 luxe recreatiewoningen op ruime kavels, gelegen op 200 meter van het dorpscentrum van Schoorl, tegen de duinen en naast het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Natuurmonumenten. Het vakantiepark is boekbaar vanaf 1 september voor aankomsten vanaf 2 december.

Landal Résidence Berger Duinen biedt volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties. De 15 luxe recreatiewoningen passen qua architectuur uitstekend in de prachtige omgeving van Schoorl. Er zijn 6- en 8-persoons recreatiewoningen in Comfort, Luxe en Extra Luxe uitvoeringen.

Het nieuwe vakantiepark ligt op een bijzondere locatie aan de Noord Hollandse kust. Schoorl is omgeven door duingebied, bossen en aangrenzende polders, die volop mogelijkheden bieden om te wandelen en te fietsen. Het bruisende dorpshart van Schoorl staat bekend om z’n vele boetiekjes, cafés en restaurants waar je gezellig kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Midden in het dorp ligt het 54 meter hoge Klimduin en Nationaal Park “De Schoorlse Duinen”, heeft de hoogste en breedste duinen van Nederland en biedt ruim zestig kilometer aan wandelpaden. Op slechts enkele kilometers ligt het bruisend kunstenaarsdorp Bergen en iets verder weg steden als Alkmaar met o.a. de fameuze kaasmarkt en IJsselmeer stadje Enkhuizen. Het dichtbij Schoorl gelegen mooie Noordzeestrand is in alle jaargetijden een bezoek waard!

Bron: Landal Résidence Berger Duinen



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !