Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 2 april 2023

Landal Wirfttal spreekt tieners aan met nieuw entertainmentconcept

 Het blijft voor veel vakantieparken lastig om de doelgroep tieners te blijven boeien met een aantrekkelijk entertainmentaanbod. Op Landal Wirfttal is recent een nieuwe chillzone ingericht voor deze doelgroep, die erg goed blijkt aan te slaan: NXT-LVL. Door diverse activiteiten met een gaming aan te bieden, werkt de nieuwe locatie als een magneet op deze doelgroep.


Het bedrijf BCE Leisure had de regie over het project en leverde ook de meeste spellen zelf. Rick Visscher van BCE: “Onze installatie bij Landal Wirfttal  is een selectie uit onze productlijn Actief-Interactief. Het is onze specialiteit om van ‘gewone spellen’ iets bijzonders te maken door er een nieuwe belevingslaag in de vorm van special effects of nieuwe digitale spellen aan toe te voegen. Daardoor krijg je het wow-effect. Wij hebben met Landal onze eerste Actief-Interactief totaalconcept opgezet. Bij Landal waren ze op zoek naar een nieuwe invulling voor een speelkelder die de doelgroep jongeren van 12  – 18 jaar moest aanspreken. Doordat wij heel veel gamingelementen konden aanbieden, zag men hierin de juiste keuze voor de invulling.”

Binnen het concept op Landal Wirftall is gekozen uit vier interactieve games (uit de huidige collectie van 7 concepten.) Dat zijn:

  • Interactieve Fun Wand
  • Interactive Fun Vloer
  • Interactieve Klimwand
  • Interactieve Kleur en Scan Wand

Bron en hele artikel: Pretwerk



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !