Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 19 september 2023

Unplugged sessie van DI-RECT op Marker Wadden

 Muziek maken, midden in de natuur, buiten het broedseizoen, puur en zonder geluidsversterking. De Haagse band DI-RECT speelt bij zonsondergang de sterren van de hemel op het eiland Marker Wadden. Kijk en luister mee op het YouTube kanaal van DI-RECT en beleef deze unieke combinatie van muziek en natuur. De stream is vanaf zaterdag 9 september 2023, 20:00 uur te zien.

Om aandacht te vragen voor het belang van de natuur organiseren Landal GreenParks en Natuurmonumenten  een unplugged sessie van de Haagse band DI-RECT vanaf Marker Wadden, het nieuwste natuurgebied van Nederland.

Zonder geluidsversterking, dus puur natuur, vanaf het enige van de zeven Marker Wadden-eilanden dat voor publiek toegankelijk is. De sessie is opgenomen zonder publiek en is op 9 september om 20.00 uur te zien op het YouTube kanaal van DI-RECT. Daar blijft het concert een jaar lang voor iedereen te bekijken.

“Marker Wadden heeft nieuw leven gebracht in het Markermeer. Hier kunnen mensen zich verwonderen over de mooiste natuur waarvoor we ons moeten inzetten om die te behouden,” aldus Philip Makkink, gebiedsmanager Marker Wadden bij Natuurmonumenten. “Met de unplugged sessie verwachten we een nieuwe, grote en brede doelgroep te bereiken op een manier die geen druk geeft op ons natuurgebied en de kleine nederzetting. De bekende band DI-RECT is hierbij de ambassadeur van de natuur en benadrukt hoe belangrijk het is dat we natuur koesteren.”

Bron en meer informatie: Landal en entertainment business


of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !