Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 29 oktober 2023

Nominaties voor talent drie Drentse parken van Landal GreenParks bij Recreatieverkiezing van FNV Recreatie

In de categorie Talent bij de Recreatie Verkiezingen 2023/2024 van FNV Recreatie gaat de eindstrijd tussen drie genomineerden. Bijzonder is daarbij dat alle drie de kanshebbers werken bij Drentse parken van vakantieaanbieder Landal GreenParks

De jury gaat uitmaken wie op woensdag 6 december als winnaar eindigt: Maaike van der Molen (Landal Drentse Lagune), Joyce Hansler (Landal Aelderholt) of Julia Kuijpers (Landal Hunerwold State). De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op de Dag van de Recreatie in Archeon, Alphen aan de Rijn. Dan wordt ook de winnaar in de categorie Beste Leerbedrijf bekend; de strijd gaat tussen Buitenplaats Beekhuizen, Thermae 2000 en Recreatiepark TerSpegelt. De genomineerden in de categorie Beste Praktijkopleider in de recreatie worden binnenkort bekend gemaakt.

De vakjury die de uiteindelijke winnaars kiest, bestaat uit: Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (TOP Animation), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022/2023: Familie Resort Molenwaard. 

Bron: Landalof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !