Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 19 november 2023

Klimmen, rennen en voetballen na uitbreiding bij vakantiepark Landal Orveltermarke. 'Indoorspeelboerderij is de kers op de taart'

Burgemeester Jan Zwiers van Gemeente Midden-Drenthe heeft woensdag 8 november De Boerderij op vakantiepark Landal Orveltermarke geopend. De Boerderij op het vakantiepark op de grens bij Orvelte en Witteveen is een nieuwe, grote indoorspeelboerderij waarbij de focus ligt op binnenspelen.

Kinderen kunnen klimmen, rennen, levend ganzenbord spelen en voetballen in een pannakooi. Ook is er een mega speeltoren, klimwand, hangbrug, grote glijbaan en bowlingbaan. In het horecagedeelte kunnen bezoekers terecht voor eten en drinken.

Indoorspeelboerderij: Kers op de taart

Folker Frommeyer van Landal Orveltermarke vertelt dat ze bij het vakantiepark continu bezig zijn om met de bungalows en faciliteiten voorop te blijven lopen in het Noordelijke vakantieaanbod. „De afgelopen 10 jaar hebben we fors geïnvesteerd in onder andere bungalowvernieuwingen, een speelnatuur van OERRR in samen werking met Natuurmonumenten, een uniek Natuurbad, een natuurbelevingspad, een MTB technical trail en een complete verbouwing van ons restaurant en receptie”, zegt Frommeyer.

Bron en hele artikel: DVHNof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !