Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 14 augustus 2024

Landal en Shimano spelen in op vierde etappe Tour de France Femmes rond de Cauberg

Vandaag 14 augustus 2024 vindt de vierde etappe van de Tour de France Femmes plaats in Valkenburg. Opnieuw speelt De Cauberg een opvallende rol. Eigenlijk moet de beklimming van 137 meter ‘een eitje’ worden genoemd. Na de start- vanaf het Shimano Experience Center – volgt dus officieel de  ‘Col de Cauberg’.

De plek is legendarisch door de jaarlijkse Amstel Gold Race. Overigens zullen de rensters in deze vierde etappe 122 heuvels tegenkomen in de aanloop naar echte beklimmingen, later in deze Tour de France Femmes. Ze  trotseren dan bergen als de Alpe  d’Huez (1860 meter) en de Grand Bornand (1300 meter).

..

Wall of Fame

Het Kasteeldomein Cauberg van LandalGreenparks heeft in haar 20-jarige bestaan attent ingespeeld op het fenomeen wielrennen.  In het vakantiepark is een ‘Wall of Fame’ aangelegd met namen van belangrijke wielrenners. Legendarische wielrenners zoals Jan Jansen, Joop Zoetemelk. Annemiek van Vleuten en Eddy Merckx zijn vereeuwigd op bordjes van alleeën in het park. Op de hoofdentree van het park komen gasten onder meer de bolletjestrui, de witte en groene truin en de gele trui tegen en zijn wielrenners met kunstwerken uitgebeeld. De nieuwe Amstel Gold Race Wall laat zien dat fietsen in de top drie staat naast wandelen en ontspannen. Dit jaar vierde Kasteeldomein De Cauberg haar 20-jarige bestaan. Parkmanager Gert Veenhuizen ontving in juni van de gemeente “de Engel van Verdienste ‘ voor zijn inspanningen op het gebied van wielerevenementen.

Bron en hele artikel: Pretwerk



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials