Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 23 mei 2014

Landal Dutch Open Pitch&Putt Golftoernooi 2014

Op 22, 23 en 24 augustus 2014 wordt het Landal Dutch Open Pitch&Putt Golftoernooi bij Landal Orveltermarke gespeeld. Nationale en internationale topspelers geven acte de présence. De baan is zeer toegankelijk voor publiek en iedereen is van harte welkom om de wedstrijden bij te wonen, om de Pitch&Putt Golf topspelers van heel dichtbij in actie te zien.

Het Dutch Open behoort tot één van de grootste internationale Pitch&Putt Golf toernooien die er op dit moment zijn en kent veel internationale topspelers zoals bijvoorbeeld Ray Murphy, die vorig jaar het toernooi op zijn naam schreef. Daarnaast zullen Nederlandse toppers zoals Marcel Ahuis en Remon de Groot aanwezig zijn. Het toernooi wordt gespeeld onder auspiciën van de Nederlandse Pitch&Putt Bond (NPPB) en de Internationale FIPPA.

Vrijdag 22 augustus 2014 Knockout Toernooi
Vrijdag 16.00 uur is het startsein voor een Matchplay Knockout Toernooi, waarbij de winnaar de gehele inleg kan verdienen.

Professionals op zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2014
Op zaterdag spelen de professionals twee rondes van 18-holes (shotgun). De dag wordt afgesloten met een feestelijke avond met live muziek. Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar horeca.orveltermarke@landal.com.