Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 7 mei 2014

Facelift faciliteiten & bungalows 't Loo

Landal Landgoed ’t Loo heeft de faciliteiten op haar park - met name voor de kinderen - flink uitgebreid. Daarnaast zijn de bungalows opgefrist, geverfd en voorzien van nieuw meubilair. Ook de kinderbungalows zijn verrassend vernieuwd; de speciale bungalows zijn niet alleen veilig en voorzien van alle praktische kinderbenodigdheden, ze zien er ook nog eens ‘cool’ uit en bieden volop speelplezier voor de hele familie.

De nieuwe faciliteiten bestaan uit een nieuw indoorspeelplaats voor de kleine gasten van Landal Landgoed ‘t Loo, een spectaculaire 100 meter lange tokkelbaan over het water, een low rope parcours voor het klimmen en klauteren, nieuwe ‘water-belevings-plekken’ op het strand en een loungeplek voor rustzoekers.

Vernieuwde kinderbungalows

De pret begint al bij het hek. Een hinkelpad voert naar de ingang, die is voorzien van een stoere klokbel. Papa’s en mama’s hoeven niet te sjouwen met bedjes, badjes en stoeltjes, dat is allemaal standaard aanwezig. De kinderslaapkamers zijn uitgerust met een stoere hoogslaper en door het tapijt met grasmotief lijkt het net of je buiten slaapt. En, mocht je niet meer weten welke slaapkamerdeur van jou is, dan kun je er met krijt gewoon je naam op schrijven. Naast ‘nuttige’ zaken zijn ook de leukste en nieuwste speelvoorzieningen aanwezig. Zo is de salontafel ook een speltafel, waar diverse bordspellen op kunnen worden gespeeld.