Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 21 mei 2014

De vernieuwde coole kinderbungalows van Landal 't Loo

Een van de vereisten voor een geslaagde vakantie is een aangename vakantieaccommodatie. Daarvoor was je bij Landal Landgoed ’t Loo al altijd aan het goede adres, maar nu heeft dit vakantiepark daar nog eens een schepje bovenop gedaan. Dit vakantiepark heeft de faciliteiten en de look van de bungalows en vooral van de kinderbungalows De vernieuwde coole kinderbungalows van Landal 't Loo

Een van de vereisten voor een geslaagde vakantie is een aangename vakantieaccommodatie. Daarvoor was je bij Landal Landgoed ’t Loo al altijd aan het goede adres, maar nu heeft dit vakantiepark daar nog eens een schepje bovenop gedaan. Dit vakantiepark heeft de faciliteiten en de look van de bungalows en vooral van de kinderbungalows eens flink onder handen genomen. Het resultaat zal je verrassen.

Ontdek de coole kinderbungalows
Hinkel naar de voordeur over het leuke hinkelpad en trek aan de coole klokbel om te laten weten dat je bent gearriveerd! Alle extra voorzieningen die je voor een vakantie met de kids nodig hebt zijn aanwezig; kinderbedjes, badjes en stoeltjes. De kinderkamers zullen de kleinste gasten vast aangenaam verrassen. Allereerst kunnen ze meteen hun territorium markeren door met krijt hun naam op de deur te schrijven. De kinderkamers zijn uitgerust met een hoogslaper en het tapijt lijkt wel een grasmat, wat de sensatie geeft alsof je buiten slaapt.

Bron en hele artikel: bungalowparkoverzicht