Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 16 oktober 2019

Vacature: Manager Sustainability

Landal GreenParks mag zich al twee jaar op rij het meest duurzame reismerk van Nederland noemen door in 2018 en in 2019 de Sustainable Brand Index in de categorie Travel en Leisure te winnen. Alle bijna 90 parken in 9 landen zijn onafhankelijk duurzaam gecertificeerd met veelal het Green Key certificaat. Als Manager Sustainability ben jij met jouw team verantwoordelijk de verdere verduurzaming van processen bij en de dienstverlening van Landal GreenParks. Zodat jaarlijks ruim 2 miljoen gasten ontdekken wat groen kan doen en zij het bewustzijn van onze leefomgeving en de liefde voor de natuur mee naar huis nemen.

Jij ontwikkelt, organiseert en implementeert duurzaamheid binnen de Landal organisatie. Stakeholder-management is belangrijk in jouw rol: jij bent de verbindende en strategische factor tussen de gasten, je collega's, de eigenaren, partners en leveranciers. Hiermee zorg jij voor een excellent experience bij Landal GreenParks.

Met jouw team van 2 sustainability specialisten (1 in Nederland en 1 in Duitsland) stuur jij op 12 verschillende onderwerpen die onderdeel zijn van het duurzaamheidsprogramma .

De komende jaren ligt de focus op:
  • Het verbeteren van biodiversiteit op de parken waarbij je de ruim 2 miljoen gasten betrekt
  • Reductie van grondstofgebruik door middel van het verbeteren van afvalscheiding en recycling en circulaire inkoop
  • Energie reductie en lokale opwek van energie
  • Data management en reporting